– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε τα γεμιστά μπισκότα με τα φουντούκια. Προσθέτουμε χλιαρό το βούτυρο και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε το μείγμα στη φόρμα, πιέζοντας καλά με ένα κουτάλι, ώστε να καλύψουμε ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια της βάσης.
- Τοποθετούμε τη φόρμα στην κατάψυξη μέχρι να κρυώσει καλά.
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τις κουβερτούρες με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να αποκτήσει μια λεία υφή.
- Ρίχνουμε τη γκανάς σοκολάτας στην κρύα φόρμα και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και να σταθεροποιηθεί (περίπου 8 ώρες)
- Για να σερβίρουμε, αφήνουμε την τούρτα για 15′ εκτός ψυγείου. Βουτάμε ένα μαχαίρι σε καυτό νερό και ξεκολλάμε περιμετρικά την τούρτα από τη φόρμα.
- Γαρνίρουμε με τρίμμα κουβερτούρας.