– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ, το αυγό, το γάλα και το βούτυρο. Χτυπάμε ελαφρά μέχρι να γίνει ένας χυλός.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το λαδώνουμε ελαφρά με ένα φύλλο χαρτοπετσέτας.
- Για κάθε τηγανίτα, βάζουμε 2 με 3 κουταλιές της σούπας από το μείγμα, χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος του κουταλιού για να το απλώσουμε.
- Μαγειρεύουμε έως ότου η επιφάνεια από τις τηγανίτες να αποκτήσει φυσαλίδες, 1 έως 2 λεπτά.
- Αναποδογυρίζουμε προσεκτικά με μια λεπτή σπάτουλα και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσουν στην κάτω πλευρά, 1 έως 2 λεπτά.
- Βγάζουμε τις τηγανίτες σε ένα πιάτο και σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας.