Ταλιατέλες με πιπεριές και κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό aldente. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και τις πιπεριές.
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον και  τις πιπεριές. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε την  κρέμα γάλακτος. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις ταλιατέλες.
  • Ανακατεύουμε και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα με τα ζυμαρικά.
  • Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και σερβίρουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τριμμένο τυρί.