– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βάζουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το πράσο και το σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε.
- Μαγειρεύουμε περίπου 5 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες , το ζωμό, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και την πάπρικα.
- Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. (Οι γλυκοπατάτες πρέπει να είναι πολύ τρυφερές)
- Χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ, πολτοποιούμε τη σούπα.
- Γαρνίρουμε με κρέμα γάλακτος και μαϊντανό.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.