Σοκολατένια μαλακά μπισκότα

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Λιώνουμε σε μπεν μαρι το βούτυρο με την κουβερτούρα και ανακατεύουμε μέχρι να οµογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη. Ανακατεύοντας συνεχώς µε το σύρμα,προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα.
  • Στη συνέχεια προσθέτουµε τη βανίλια ,το μπέικιν, το αλάτι, το κακάο και το αλεύρι και ανακατεύουµε µέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο µείγµα.
  • Προσθέτουµε τα δάκρυα σοκολάτας, ανακατεύουµε απαλά και βάζουµε στο ψυγείο για μισή ώρα μέχρι να σφίξει το μείγμα.
  • Κάνουμε μικρά μπαλάκια από το μείγμα και τα βάζουμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί, αφήνοντας κενό ανάµεσα τους. Ψήνουµε σε προθερμασμέν οφούρνο στους 180c για 10’-12’ λεπτά
  • Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.