Σαλάτα με ρεβύθια και φρέσκο τυρί Νιβατό ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Αφήνουμε από το βράδυ σε νερό τα ρεβύθια να φουσκώσουν.
  • Βράζουμε τα ρεβίθια σε αλατισμένο νερό με μια μεγάλη κουταλιά της σούπας κουρκουμά μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε.
  • Ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ, όλα τα λαχανικά και προσθέτουμε τα βρασμένα ρεβύθια, λίγο αλάτι, πάπρικα και το φρέσκο τυρί νιβατό.
  • Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξύσμα πορτοκαλιού, το πετιμέζι και λίγο κύμινο και περιχύνουμε την σαλάτα.