– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
- Ψήνουμε για 2-3 λεπτά ανακατεύοντας ζωηρά και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα.
- Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πήξει το μείγμα και να έχουμε μια ελαφριά μπεσαμέλ.
- Μέσα στην κατσαρόλα σπάμε την φέτα σε μικρά κομματάκια, τρίβουμε τα υπόλοιπα τυριά στη χοντρή πλευρά του τρίφτη και ανακατεύουμε.
- Στο μείγμα των τυριών με τη μπεσαμέλ προσθέτουμε το αυγό , το μοσχοκάρυδο, το μαϊντανό και το πιπέρι, ανακατεύουμε ελαφρά να ενωθούν και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και το γεμίζουμε με το παραπάνω μείγμα, αφήνοντας περιθώριο στις άκρες για να μην ξεχειλίσει.
- Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε τις άκρες πιέζοντας με ένα πιρούνι για να κλείσουν καλά.
- Τοποθετούμε το ρολό σε λαμαρίνα με αντικολλητικο χαρτί.
- Με την μύτη ενός μαχαιριού τρυπάμε το ρολό σε μερικά σημεία για να μην φουσκώσει πολύ η σφολιάτα.