Ψαρονέφρι με Λαχανικά και Κρέμα Γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Σοτάρουμε στο βούτυρο το ψαρονέφρι μέχρι να πάρει χρώμα.  Στην συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά να σοταρίσουν και αυτά.
  • Σβήνουμε με το κρασί  και προσθέτουμε το ζωμό, το κάρυ, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
  • Όταν μαλακώσει το κρέας και έχουν εξατμιστεί τα πολλά υγρά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά  και όταν δέσει η σάλτσα είναι έτοιμο.