– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Σοτάρουμε στο βούτυρο το ψαρονέφρι μέχρι να πάρει χρώμα. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά να σοταρίσουν και αυτά.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ζωμό, το κάρυ, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
- Όταν μαλακώσει το κρέας και έχουν εξατμιστεί τα πολλά υγρά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
- Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά και όταν δέσει η σάλτσα είναι έτοιμο.