ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το νερό, το φυσικό χυμό πορτοκάλι και τη ζάχαρη.
- Σε μέτρια φωτιά ανακατεύουμε το σιρόπι μέχρι να βράσει.
- Αφού αρχίσει να βράζει περιμένουμε για 4′ και ύστερα αποσύρουμε απο τη φωτιά.
- Χύνουμε το σιρόπι σε ένα μπολ και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
- Κάνουμε ρολό το φύλλο κρούστας.
- Κόβουμε το ρολό σε κομμάτια πάχους 1 εκ.
- Τα ανοίγουμε με τα χέρια και τα τοποθετούμε σε μπολ.
- Σε ένα διαφορετικό μπολ σπάμε τα αυγά.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη στα αυγά και ανακατεύουμε με σίρμα.
- Προσθέτουμε στο μείγμα το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε στο μείγμα το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε στο μείγμα τη βανιλίνη, το ξείσμα από τα πορτοκάλια, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μαζί.
- Χύνουμε το μείγμα μέσα στο μπολ με το κομμένο φύλλο κρούστας και ανακατεύουμε με τα χέρια.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί 25×35 εκ. και το απλώνουμε ομοιόμορφα με μία σπάτουλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 για περίπου 25′-35′.
- Μόλις βγάλουμε απο τον φούρνο την πορτοκαλόπιτα περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι.