- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 270 στις αντιστάσεις.
- Βάζουμε ένα ταψί στον πάτο του φούρνου.
- Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλέυρι, το στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2% και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε αρχικά με ένα κουτάλι και συνεχίζουμε με τα χέρια μας.
- Τοποθετούμε την ζύμη στον πάγκο μας και τη χωρίζουμε σε 2 κομμάτια.
- Αλευρώνουμε καλά τον πάγκο μας και το κάθε κομμάτι ζύμης και το ανοίγουμε με πλάστη
πάνω σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. - Βάζουμε επάνω τα υλικά της αρεσκείας μας.
- Βάζουμε την πίτσα με το αντικολλητικό χαρτί πάνω στο ταψί και ψήνουμε στον πάτο του φούρνου για περίπου 8 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα το κάτω μέρος της ζύμης.