Πένες φούρνου με τυριά ΟΛΥΜΠΟΣ και καπνιστή γαλοπούλα

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Βράζουμε  τις πένες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά, τις στραγγίζουμε και  τις βάζουμε σε ένα λαδωμένο πυρέξ.
  • Προσθέτουμε από πάνω την καπνιστή γαλόπουλα το κασέρι και την γραβιέρα και ανακατεύουμε ελαφρά.
  • Αραιώνουμε το  φρέσκο τυρί  νιβατό με την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις πένες .
  • Πασπαλίζουμε με το Χωριάτικο σκληρό τυρί.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για μισή ώρα περίπου μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρώμα τα τυριά.