Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Φτιάχνουμε κορδόνια με τη ζύμη και πλάθουμε πλεξούδες.
Βάζουμε τα κουλουράκια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ το αυγό με τη 1 κ.σ. Γάλα Ζωής 3,7% ΟΛΥΜΠΟΣ.
Αλείφουμε τα κουλουράκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για 20’-25’.