Πασχαλινά Κουλουράκια

υλικά

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Φτιάχνουμε κορδόνια με τη ζύμη και πλάθουμε πλεξούδες.
Βάζουμε τα κουλουράκια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπολ το αυγό με τη 1 κ.σ. Γάλα Ζωής 3,7% ΟΛΥΜΠΟΣ.
Αλείφουμε τα κουλουράκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για 20’-25’.