Pancakes με ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνουμε σε ένα μπολ το ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ, το ξύδι, τη βανίλια, το αλάτι και ανακατεύουμε.

2. Σε άλλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και προσθέτουμε τη ζάχαρη.

3. Ρίχνουμε τα υγρά υλικά στα στερεά και με κουτάλι ανακατεύουμε τον χυλό μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δεν θέλει πολύ ανακάτεμα.

4. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το λαδώνουμε με λίγο χαρτί

5. Μόλις κάψει το τηγάνι, ρίχνουμε 1/4 φλ. χυλό για κάθε pancake.

6. Ψήνουμε για 2 λεπτά από τη μια πλευρά, μέχρι να εμφανιστούν μικρές φουσκάλες και αναποδογυρίζουμε.

7. Σερβίρουμε αμέσως με μέλι, ξηρούς καρπούς ή/και φρούτα και απολαμβάνουμε!