Παγωτίνια Γιαουρτιού

υλικά

Εκτέλεση:

 

1 Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα Protein Στραγγιστά Γιαούρτια Φράουλα 0% ΟΛΥΜΠΟΣ, το Φυστικοβούτυρο, τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε πολύ καλά.

2 Γεμίζουμε τα μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης 130 ml το καθένα περίπου τα 3/4 με το μείγμα που φτιάξαμε.

3 Σε κάθε ένα ποτηράκι θα βάλουμε από ένα ξυλάκι και θα πιέσουμε απο το κέντρο μέχρι τον πάτο του ποτηριού.

4 Χτυπάμε λίγο τα ποτηράκια πάνω στον πάγκο  και τα βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 3-4 ώρες να παγώσουν καλά!!

6 Σε μπεν μαρί ρίχνουμε την κουβερτούρα μαζί με το ηλιέλαιο, την λιώνουμε πολύ καλά και την ρίχνουμε μέσα σε ένα χαμηλό ποτήρι.

7 Βγάζουμε ένα ένα τα παγωτίνια απο την κατάψυξη και αφού τα ξεφορμάρουμε τα βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα.

8 Κρατάμε στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να παγώσει η κουβερτούρα και τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα.

 

Τα παγωτίνια είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!!

Καλή σας επιτυχία!!