Εκτέλεση:
1 Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα Protein Στραγγιστά Γιαούρτια Φράουλα 0% ΟΛΥΜΠΟΣ, το Φυστικοβούτυρο, τις σταγόνες κουβερτούρας και ανακατεύουμε πολύ καλά.
2 Γεμίζουμε τα μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης 130 ml το καθένα περίπου τα 3/4 με το μείγμα που φτιάξαμε.
3 Σε κάθε ένα ποτηράκι θα βάλουμε από ένα ξυλάκι και θα πιέσουμε απο το κέντρο μέχρι τον πάτο του ποτηριού.
4 Χτυπάμε λίγο τα ποτηράκια πάνω στον πάγκο και τα βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 3-4 ώρες να παγώσουν καλά!!
6 Σε μπεν μαρί ρίχνουμε την κουβερτούρα μαζί με το ηλιέλαιο, την λιώνουμε πολύ καλά και την ρίχνουμε μέσα σε ένα χαμηλό ποτήρι.
7 Βγάζουμε ένα ένα τα παγωτίνια απο την κατάψυξη και αφού τα ξεφορμάρουμε τα βουτάμε μέσα στην κουβερτούρα.
8 Κρατάμε στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να παγώσει η κουβερτούρα και τα τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα.
Τα παγωτίνια είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!!
Καλή σας επιτυχία!!