– Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλες ροδέλες και τις βάζουμε σε μία λαδόκολλα στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν λίγο (περίπου για 15 λεπτά).
– Κόβουμε τα πράσα και τα προσθέτουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει. Όταν μαλακώσουν προσθέτουμε το κουνουπίδι σε μικρά μπουκετάκια και βράζουμε για ακόμη 6 λεπτά.
– Σε ένα λαδωμένο πυρέξ στρώνουμε τις πατάτες και από πάνω τα πράσα και το κουνουπίδι.
– Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με το γιαούρτι και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και λίγη σκόνη σκόρδου. Περιχύνουμε το πυρέξ με το μείγμα.
– Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με το mix των τυριών.
– Ψήνουμε στους 200℃ για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
– Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Έλια Ζ.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.