Συνταγή Ογκρατέν Ζυμαρικών

υλικά

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1.Σε βραστό αλατισμένο νερό ρίχνουμε τις πένες και τις βράζουμε 2 λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας.

2.Στραγγίζουμε και ρίχνουμε τα ζυμαρικά σε ένα μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

3.Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σοτάρουμε για 2 λεπτά.

4.Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 3 με 4 λεπτά.

5.Ρίχνουμε το Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το σκόρδο σε σκόνη, το αλάτι, το μοσχοκάρυδο, το αλεύρι γ.ο.χ και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.

6.Ρίχνουμε τα ζυμαρικά μέσα στην σάλτσα και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.

7.Αλείφουμε με ελαιόλαδο και φρυγανιά ένα πυρέξ 25χ30 και προσθέτουμε την μισή ποσότητα από τα ζυμαρικά.

8.Πασπαλιζουμε με ΚΑΡΠΟΣ Τριμμένο ΟΛΥΜΠΟΣ για Μακαρόνια.

9.Ρίχνουμε τα υπόλοιπα ζυμαρικά και προσθέτουμε ΚΑΡΠΟΣ Τριμμένο  Pizza Top ΟΛΥΜΠΟΣ.

10.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

 

Καλή σας επιτυχία!!!