Νηστίσιμο Μιλφέιγ

υλικά

Εκτέλεση:

Βάζουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με άχνη. Τοποθετούμε τη σφολιάτα και πασπαλίζουμε ξανά με άχνη. Σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 190ο για περίπου 20’.

Βάζουμε τη ζάχαρη και τα 650ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ σε μια κατσαρόλα μέχρι να βράσουν.

Εντωμεταξύ σε ένα μπολ προσθέτουμε τα 350ml Ρόφημα ΚΑΡΠΟΣ Αμύγδαλο Χωρίς Ζάχαρη ΟΛΥΜΠΟΣ, το κορν φλάουρ, τις βανιλίνες και ανακατεύουμε.

Μόλις το μείγμα στην κατσαρόλα αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε το μείγμα του κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει.

Κόβουμε τη σφολιάτα στη μέση, βάζουμε σε ένα τσέρκι το ένα φύλλο, καλύπτουμε με την κρέμα και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.

Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

Πασπαλίζουμε με άχνη και κόβουμε σε κομμάτια.