Εκτέλεση:
- Bάζουμε το Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7%, τη ζάχαρη, το ψιλό σιμιγδάλι και το κορν φλάουρ σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει.
- Μόλις βράσει, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε δύο βανιλίνες και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε την κρέμα σε ένα γυάλινο μπωλ, τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως.
- Μόλις κρυώσει η κρέμα, την ανακατεύουμε να αφρατέψει.
- Απλώνουμε κάθε φορά από 2-3 φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο ραντίζοντας με λιωμένο βούτυρο κάθε φύλλο.
- Απλώνουμε στη μέση λίγο από την κρέμα και διπλώνουμε σαν φάκελο.
- Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπες μπουγάτσες.
- Βάζουμε τις τέσερρις μπουγάτσες σε 2 ταψιά με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 μέχρι να ροδίσουν.
- Αφήνουμε να κρυώσουν, τις κόβουμε σε κομματάκια και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.