Μπουγάτσα

υλικά

Εκτέλεση:

  • Bάζουμε το Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7%, τη ζάχαρη, το ψιλό σιμιγδάλι και το κορν φλάουρ σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει.
  • Μόλις βράσει, αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε δύο βανιλίνες και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε την κρέμα σε ένα γυάλινο μπωλ, τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει τελείως.
  • Μόλις κρυώσει η κρέμα, την ανακατεύουμε να αφρατέψει.
  • Απλώνουμε κάθε φορά από 2-3 φύλλα κρούστας το ένα πάνω στο άλλο ραντίζοντας με λιωμένο βούτυρο κάθε φύλλο.
  • Απλώνουμε στη μέση λίγο από την κρέμα και διπλώνουμε σαν φάκελο.
  • Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπες μπουγάτσες.
  • Βάζουμε τις τέσερρις μπουγάτσες σε 2 ταψιά με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200 μέχρι να ροδίσουν.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν, τις κόβουμε σε κομματάκια και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.