Μπάρες frozen yogurt με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη κρέμα γάλακτος, την άχνη και το ξύσμα πορτοκαλιού πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός.
  • Καλύπτουμε τον πάτο και τα πλαϊνά τοιχώματα μιας φόρμας 10×28 εκ. με μεμβράνη.
  • Αδειάζουμε μέσα στη φόρμα το μείγμα του γιαουρτιού και το στρώνουμε με μία σπάτουλα.
  • Διακοσμούμε από πάνω με λίγα ψιλοκομμένα αποξηραμένα cranberries και λίγους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει πολύ καλά.
  • Μόλις παγώσει ξεφορμάρουμε από τη φόρμα και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε (διατηρείται στην κατάψυξη).