– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, τη κρέμα γάλακτος, την άχνη και το ξύσμα πορτοκαλιού πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός.
- Καλύπτουμε τον πάτο και τα πλαϊνά τοιχώματα μιας φόρμας 10×28 εκ. με μεμβράνη.
- Αδειάζουμε μέσα στη φόρμα το μείγμα του γιαουρτιού και το στρώνουμε με μία σπάτουλα.
- Διακοσμούμε από πάνω με λίγα ψιλοκομμένα αποξηραμένα cranberries και λίγους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει πολύ καλά.
- Μόλις παγώσει ξεφορμάρουμε από τη φόρμα και με τη βοήθεια ενός μαχαιριού κόβουμε σε μερίδες και σερβίρουμε (διατηρείται στην κατάψυξη).