Μεσογειακή ομελέτα φούρνου με λαχανικά και κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες και τα βάζουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 20 λεπτά περίπου.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ, τα αυγά, την κρέμα, το δυόσμο, το αλάτι, την πάπρικα καιανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Όταν ψηθούν τα λαχανικά τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών – κρέμας και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς °C για 30 λεπτά περίπου.