ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, την αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε λίγο λάδι, το κρεμμύδι, το πράσο, την πατάτα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
2. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το θυμάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
3. Ρίχνουμε μέσα το ζωμό και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Βάζουμε το ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ και συνεχίζουμε για άλλα 5 λεπτά.
4. Αφαιρούμε από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ ή μούλτι πολτοποιούμε.
5. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.