Νηστίσιμη Μανιταρόσουπα με ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, την αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε λίγο λάδι, το κρεμμύδι, το πράσο, την πατάτα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.

2. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το θυμάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.

3. Ρίχνουμε μέσα το ζωμό και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Βάζουμε το ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ και συνεχίζουμε για άλλα 5 λεπτά.

4. Αφαιρούμε από τη φωτιά και με ένα ραβδομπλέντερ ή μούλτι πολτοποιούμε.

5. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.