Μακαρονοσαλάτα

υλικά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά 1’ λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία και τα αφήνουμε να στραγγίσουν και να κρυώσουν τελείως.
  • Ψιλοκόβουμε την καπνιστή μπριζόλα και το τυρί σε κυβάκια, τα λουκάνικα σε ροδέλες κα ιτα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
  • Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα αγγουράκια πίκλες κομμένα σε ροδέλες και το μαυροπιπερο.
  • Αδειάζουμε στο μπολ και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%.
  • Προσθέτουμε το μείγμα μαγιονέζας-γιαουρτιού στο μείγμα ζυμαρικών και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε σε ένα βαθύ μπολ.