– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Σοτάρουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια στο ελαιόλαδο .
- Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο με την πρέσα ή ψιλοκομμένο ,το ξύσμα από 1\2 λεμόνι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.
- Βάζουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ρόφημα αμύγδαλου.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαφριά κρέμα.
- Προσθέτουμε στην κρέμα τα μακαρόνια και το μπρόκολο, αφού πρώτα το έχουμε βράσει ελαφρά.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
- Γαρνίρουμε με την ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό.