Μακαρόνια με κολοκυθάκια, μπρόκολο & κρέμα από ρόφημα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Βράζουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  • Σοτάρουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια στο ελαιόλαδο .
  • Προσθέτουμε το σκόρδο λιωμένο με την πρέσα ή ψιλοκομμένο ,το ξύσμα από 1\2 λεμόνι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό.
  • Βάζουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ρόφημα αμύγδαλου.
  • Χαμηλώνουμε την φωτιά, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ελαφριά κρέμα.
  • Προσθέτουμε στην κρέμα τα μακαρόνια και το μπρόκολο, αφού πρώτα το έχουμε βράσει ελαφρά.
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
  • Γαρνίρουμε με την ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα και το μαϊντανό.