“Μάφινς” ομελέτα με τυριά από τον Γιάννη Λουκάκο

υλικά

15 γρ. πιπεριά κόκκινη, ψιλοκομμένη
7 γρ. ντοματίνια, κομμένα σε μικρό καρέ

Για τα μάφινς

Σε φόρμες για μάφινς, τοποθετούμε τα κομμένα υλικά εκτός από τα τυριά. Γεμίζουμε από πάνω με το μείγμα του αυγού και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 °C, στον αέρα, μέχρι να φουσκώσουν, να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα εξωτερικά και να φτάσουν στους 90°C στο κέντρο τους, για περίπου 20 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν για 2-3 λεπτά, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

 Για τη βάση ομελέτας

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε με ένα σύρμα μέχρι να σπάσουν εντελώς τα αυγά, να αφρατέψουν  και να ομογενοποιηθούν πλήρως με τα υπόλοιπα υλικά.