Κρύα σαλάτα με ζυμαρικά και φρέσκο τυρί Νιβατό ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

Για το πέστο

  • Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τον βασιλικό, το ελαιόλαδο, τα αμύγδαλα, το ξύσμα και τον χυμό από το λεμόνι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το μπούκοβο και το αλάτι.
  • Χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν πάστα.
  • Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το φρέσκο τυρί Νιβατό 10%
  • Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Για το σερβίρισμα

  • Βάζουμε σε ένα μπολ τις βρασμένες βίδες και περιχύνουμε με το πέστο.
  • Κόβουμε τα τοματίνια σε ακανόνιστα κομμάτια, το αγγούρι σε κυβάκια και τα βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Προσθέτουμε τις ελιές και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Βάζουμε φύλλα βασιλικού, πιπέρι, ελαιόλαδο και σερβίρουμε.