Εκτέλεση:
- Κόβουμε το βούτυρο σε κυβάκια και το τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και με το εξάρτημα που λέγεται φτερό χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα μέχρι να ενσωματωθούν στο μείγμα.
- Προσθέτουμε το αλεύρι,το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Αδειάζουμε το μείγμα σε μια μακρόστενη λαδωμένη φόρμα μιας χρήσης και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 για περίπου 35’-40’.
- Αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
- Σπάμε την κουβερτούρα σε πολύ μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ.
- Βράζουμε το γάλα Ζωής και το ρίχνουμε πάνω από την κουβερτούρα.
- Περιμένουμε 1’ και ανακατεύουμε.
- Απλώνουμε το γλάσο πάνω από το κέικ.
- Αφήνουμε να σταθεροποιηθεί το γλάσο και σερβίρουμε.