Γλυκές κρέπες με ρόφημα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ Καρπός

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά με σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί ένας λείος χυλός.
  • Λαδώνουμε με ένα πινέλο ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί καλά, ρίχνουμε μια μικρή ποσότητα από τον χυλό και κουνάμε το τηγάνι με κυκλικές κινήσεις για να απλωθεί καλά ο χυλός σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού .
  • Αφήνουμε λίγα λεπτά να ψηθεί η κρέπα και την γυρνάμε για να ψηθεί και από την άλλη.
  • Γεμίζουμε τις κρέπες με φρούτα, μαρμελάδα ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούμε, τις διπλώνουμε και τις πασπαλίζουμε με τριμμένους ξηρούς καρπούς και σιρόπι σοκολάτας ή μέλι.