– Μέθοδος Εκτέλεσης –
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαφράτο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
- Προσθέτουμε το θυμάρι, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι καγιέν και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμαμέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε ελαφρά για 2’.
- Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
- Σιγοβράζουμε 20 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.