Γαρίδες με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαφράτο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
  • Προσθέτουμε το θυμάρι, τη δάφνη, το αλάτι, το πιπέρι καγιέν και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμαμέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε ελαφρά για 2’.
  • Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  • Σιγοβράζουμε 20 λεπτά περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  • Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.