Παντζαροσαλάτα με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ “Τα δικά μας ΝΑΙ!”

υλικά

– Βράζουμε τα παντζάρια και στη συνέχεια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά καρέ.

– Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο πολτοποιημένο, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αλάτι.

– Ανακατεύουμε πολύ καλά την παντζαροσαλάτα και την παγώνουμε για λίγο στο ψυγείο.

– Σερβίρουμε με μυρωδικά της αρεσκείας μας.

Χριστίνα Ξ.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.