– Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη.
– Προσθέτουμε το αλάτι, τη φαρίνα, το μπέικιν πάουντερ και το λάδι και ανακατεύουμε.
– Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γιαούρτι και το χυμό από τα πορτοκάλια, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί.
– Από πάνω στρώνουμε τα μήλα σε φέτες.
– Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και κανέλα και ψήνουμε στους 170℃ για 40-45 λεπτά.
Αγγελική Μ.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.