Μηλόπιτα με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ “Τα δικά μας ΝΑΙ!”

υλικά

– Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη.

– Προσθέτουμε το αλάτι, τη φαρίνα, το μπέικιν πάουντερ και το λάδι και ανακατεύουμε.

– Στη συνέχεια, προσθέτουμε το γιαούρτι και το χυμό από τα πορτοκάλια, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί.

– Από πάνω στρώνουμε τα μήλα σε φέτες.

– Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και κανέλα και ψήνουμε στους 170℃ για 40-45 λεπτά.

Αγγελική Μ.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.