Aλμυρά κεκάκια με κολοκύθι και φρέσκο τυρί Νιβατό ΟΛΥΜΠΟΣ

υλικά

– Μέθοδος Εκτέλεσης –

  • Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα αλατίζουμε και τα πιέζουμε στο σουρωτήρι για να φύγουν τα υγρά τους.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλεύρι καλαμποκιού, το baking powder, τη ζάχαρη και το αλάτι.
  • Προσθέτουμε, το λάδι, τα αυγά, το γάλα, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη ρίγανη, τη γραβιέρα και τέλος το τριμμένο κολοκύθι.
  • Ανακατεύουμε έως ότου ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Βάζουμε το μείγμα σε λαδωμένα φορμάκια για μικρά κέικ.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200C , για 8-10 λεπτά.
  • Για το γαρνίρισμα ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το νιβατό, το αλάτι, το πιπέρι και τον άνηθο. Βάζουμε λίγη από την γαρνιτούρα σε κάθε ένα κεκάκι.