Ροφήματα Καρυδιού

Συλλέγουμε τα καλύτερα Καρύδια και σας προσφέρουμε ένα ρόφημα με χαμηλά λιπαρά και θερμίδες αλλά με την υψηλή θρεπτική αξία των ελληνικών καρπών. Τα καρύδια είναι φυσική πηγή Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, πλούσιων σε πολυακόρεστα.

1 L

Ρόφημα Καρυδιού

Το ΚΑΡΠΟΣ ΚΑΡΥΔΙ είναι ένα ρόφημα καρυδιού το οποίο παράγεται αποκλειστικά από ελληνικά καρύδια. Επιλέγουμε τα καλύτερα καρύδια, σε συνεργασία με τους Έλληνες παραγωγούς και σας προσφέρουμε ένα φυτικό ρόφημα με όλη την υψηλή θρεπτική αξία των ελληνικών καρπών χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Το ΚΑΡΠΟΣ ΚΑΡΥΔΙ είναι μη γαλακτοκομικό προϊόν. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα. Απολαύστε τη γεύση των καρυδιών σε ένα 100% φυτικό ρόφημα με φυσική πηγή Ω-3 λιπαρών οξέων, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βιταμίνη D! Η νέα πρόταση της ΟΛΥΜΠΟΣ, με υψηλή διατροφική αξία και με υπέροχη γεύση, για να έχετε στο ποτήρι σας όλη τη γεύση του καρυδιού!

Συστατικά:

Νερό, καρύδι (5%), φυτικές ίνες, σταθεροποιητές gellan gum (κόμμι τζελάν), κόμμι χαρουπιού, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιελαίου, θαλασσινό αλάτι, άρωμα, τριφωσφορικό ασβέστιο, βιταμίνες Β2, Β12, D2, E.

Διατροφική δήλωση ανά μερίδα (1 ποτήρι 250 ml)
Διατροφική δήλωση ανά μερίδα (1 ποτήρι 250 ml)
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
89 kcal
ΛΙΠΑΡΑ
8.3 g
Κ. ΛΙΠΑΡΑ
0.8 g
Π. ΛΙΠΑΡΑ
5.9 g
ΣΑΚΧΑΡΑ
0.3 g
ΑΛΑΤΙ
0.3 g