Ρόφημα Φιστικιού

Συλλέγουμε τα καλύτερα Φιστίκια και σας προσφέρουμε ένα ρόφημα με χαμηλά λιπαρά και θερμίδες αλλά με την υψηλή θρεπτική αξία των ελληνικών καρπών. Τα φιστίκια είναι καρποί πλούσιοι σε φυτικές ίνες, σε ανόργανα άλατα και βιταμίνες.

500ml

Ρόφημα Φιστικιού χωρίς ζάχαρη

Το ΚΑΡΠΟΣ ΦΙΣΤΙΚΙ είναι ένα ρόφημα φιστικιού το οποίο παράγεται αποκλειστικά από ελληνικά φιστίκια. Επιλέγουμε τα καλύτερα φιστίκια, σε συνεργασία με τους Έλληνες παραγωγούς και σας προσφέρουμε ένα φυτικό ρόφημα με όλη την υψηλή θρεπτική αξία των ελληνικών καρπών χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Το ΚΑΡΠΟΣ ΦΙΣΤΙΚΙ είναι μη γαλακτοκομικό προϊόν. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα. Απολαύστε τη γεύση των φιστικιών σε ένα 100% φυτικό ρόφημα με υψηλή περιεκτικότητα εδώδιμων ινών και πρωτεϊνών, πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνη Ε και βιταμίνη D! Η νέα πρόταση της ΟΛΥΜΠΟΣ, με υψηλή διατροφική αξία και με υπέροχη γεύση, για να έχετε στο ποτήρι σας όλη τη γεύση του φιστικιού!

Συστατικά:

Νερό, φιστίκι (3%), εδώδιμες ίνες, τριφωσφορικό ασβέστιο, θαλασσινό αλάτι, σταθεροποιητής (κόμμι χαρουπιού, κόμμι τζελάν), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλιελαίου), βιταμίνες Β2, Β12, D2, E, αρωματικές ύλες.

Φυσική γεύση: Διατροφική δήλωση ανά μερίδα (1 ποτήρι 250ml)
Φυσική γεύση: Διατροφική δήλωση ανά μερίδα (1 ποτήρι 250ml)
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
59 kcal
ΛΙΠΑΡΑ
4,3 gr
Κ. ΛΙΠΑΡΑ
0,5 gr
ΣΑΚΧΑΡΑ
1,3 gr
ΑΛΑΤΙ
0,25 gr