Γάλα με Κακάο

Το νέο Γάλα με Κακάο ΟΛΥΜΠΟΣ παράγεται από 100% ελληνικό πλήρες γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ σε συνδυασμό με πιστοποιημένο κακάο* πραγματικά ξεχωρίζει. Απόλαυση για όλη την ημέρα. Η ΟΛΥΜΠΟΣ συνεργάζεται με την Rainforest Alliance με κοινό όραμα την προστασία των δασών, τη βελτίωση των μέσων διαβίωσης των αγροτών καλλιεργητών κακάο και των δασικών κοινοτήτων, την προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή. Έναν κόσμο, όπου οι άνθρωποι και φύση ευδοκιμούν σε αρμονία. Η χρήση του πιστοποιημένου κακάο, είναι ένα ακόμη βήμα προς το δικό μας δρόμο βιωσιμότητας.

250ml
500 ml
500 ml

Γάλα με Κακάο

Το νέο Γάλα με Κακάο ΟΛΥΜΠΟΣ από 100% ελληνικό πλήρες γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ σε συνδυασμό με πιστοποιημένο κακάο1 πραγματικά ξεχωρίζει. Απόλαυση για όλη την ημέρα.

1Rainforest Alliance

Η ΟΛΥΜΠΟΣ συνεργάζεται με την Rainforest Alliance με κοινό όραμα την προστασία των δασών, τη βελτίωση των μέσων διαβίωσης των αγροτών καλλιεργητών κακάο και των δασικών κοινοτήτων, την προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή. Έναν κόσμο, όπου οι άνθρωποι και φύση ευδοκιμούν σε αρμονία.

Μάθετε περισσότερα στο ra.org. Η χρήση του πιστοποιημένου κακάο, είναι ένα ακόμη βήμα προς το δικό μας δρόμο βιωσιμότητας.

Διατροφική δήλωση ανά 100 ml
Διατροφική δήλωση ανά 100 ml
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
388 kj / 92 Kcal
ΛΙΠΑΡΑ
3,6 gr
Κ. ΛΙΠΑΡΑ
2,3 gr
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
11,6 gr
ΣΑΚΧΑΡΑ
11,6 gr
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
3,4 gr
ΑΛΑΤΙ
0,08 gr
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ανά 100 ml
% Δ.Τ.Α.** ανά 100 ml
ΑΣΒΕΣΤΙΟ
120mg
15%
*Δ.Τ.Α. Διατροφική τιμή αναφοράς

Παρακαλώ επιλέξτε από τα παρακάτω supermarkets:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστοτόπους τρίτων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου που θα επισκεφτείτε καθώς το www.olympos.gr δεν ευθύνεται για τους ιστοτόπους τρίτων.