Ρόφημα Φιστικιού

Συλλέγουμε τα καλύτερα φιστίκια και σας προσφέρουμε ένα ρόφημα φιστικιού με υπέροχη γεύση! Απολαυστικό όπως και να το προτιμήσετε!

500ml

Ρόφημα Φιστικιού χωρίς ζάχαρη

Το ΚΑΡΠΟΣ ΦΙΣΤΙΚΙ είναι ένα ρόφημα φιστικιού το οποίο παράγεται αποκλειστικά από ελληνικά φιστίκια. Επιλέγουμε τα καλύτερα φιστίκια, σε συνεργασία με τους Έλληνες παραγωγούς και σας προσφέρουμε ένα φυτικό ρόφημα με όλη την υψηλή θρεπτική αξία των ελληνικών καρπών χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Το ΚΑΡΠΟΣ ΦΙΣΤΙΚΙ είναι μη γαλακτοκομικό προϊόν. Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα. Απολαύστε τη γεύση των φιστικιών σε ένα 100% φυτικό ρόφημα με υψηλή περιεκτικότητα εδώδιμων ινών και πρωτεϊνών, πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνη Ε και βιταμίνη D! Η νέα πρόταση της ΟΛΥΜΠΟΣ, με υψηλή διατροφική αξία και με υπέροχη γεύση, για να έχετε στο ποτήρι σας όλη τη γεύση του φιστικιού!

Συστατικά:

Νερό, φιστίκι (3%), εδώδιμες ίνες, φωσφορικό ασβέστιο, θαλασσινό αλάτι, σταθεροποιητής (κόμμι χαρουπιού, κόμμι τζελάν), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλιελαίου), βιταμίνες Β2, Β12, D2, E, αρωματική ύλη

Διατροφική δήλωση ανά 100ml
Διατροφική δήλωση ανά 100ml
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
98KJ/24 kcal
ΛΙΠΑΡΑ
1,7 gr
Κ. ΛΙΠΑΡΑ
0,2 gr
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
0,5 gr
ΣΑΚΧΑΡΑ
0,5 gr
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ
1,8 gr
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
0,7 gr
ΑΛΑΤΙ
0,10 gr
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ανά 100ml
% Δ.Τ.Α.** ανά 100 ml
ΒΙΤΑΜΙΝΗ D2
0.75 μg
15%
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
1.80 mg
15%
ΒΙΤΑΜΙΝΗ B2
0.21 mg
15%
ΒΙΤΑΜΙΝΗ B12
0.38 μg
15%
ΑΣΒΕΣΤΙΟ
120 mg
15%
**Δ.Τ.Α. Διατροφική τιμή αναφοράς

Παρακαλώ επιλέξτε από τα παρακάτω supermarkets:

Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστοτόπους τρίτων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου που θα επισκεφτείτε καθώς το www.olympos.gr δεν ευθύνεται για τους ιστοτόπους τρίτων.