Ροφήματα Βρώμης

Συλλέγουμε την καλύτερη βρώμη και σας προσφέρουμε ροφήματα βρώμης με υπέροχη γεύση! Απολαυστικά όπως και να τα προτιμήσετε!

1 lt

Ρόφημα Βρώμης Φουντουκιού

Το ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ είναι ένα ρόφημα βρώμης και φουντουκιού το οποίο παράγεται αποκλειστικά από ελληνική βρώμη και ελληνικά φουντούκια. Επιλέγουμε την καλύτερη βρώμη και τα καλύτερα φουντούκια, σε συνεργασία με τους Έλληνες παραγωγούς και σας προσφέρουμε ένα φυτικό ρόφημα χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Το ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ είναι μη γαλακτοκομικό προϊόν. Δεν περιέχει λακτόζη. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα. Απολαύστε τη γεύση της βρώμης και των ελαφρώς ψημένων φουντουκιών σε ένα 100% φυτικό ρόφημα με υψηλή περιεκτικότητα εδώδιμων ινών, πλούσιο σε ασβέστιο, βιταμίνη Ε και βιταμίνη D! Η νέα πρόταση της ΟΛΥΜΠΟΣ, με υψηλή διατροφική αξία και με υπέροχη γεύση, για να έχετε στο ποτήρι σας όλη τη γεύση της βρώμης και του φουντουκιού!

Συστατικά:

Νερό, βρώμη (8%), φουντούκι (2,5%), εδώδιμες ίνες, φωσφορικό ασβέστιο, θαλασσινό αλάτι, φωσφορικό κάλιο, σταθεροποιητής (κόμμι τζελάν), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ηλιελαίου), βιταμίνες Β2, Β12, D2, E, αρωματική ύλη

Διατροφική δήλωση ανά 100ml
Διατροφική δήλωση ανά 100ml
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
210 kJ / 50 kcal
ΛΙΠΑΡΑ
2,2 gr
Κ. ΛΙΠΑΡΑ
0,2 gr
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
5,6 gr
ΣΑΚΧΑΡΑ
3,5 gr
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ
1,7 gr
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
1,2 gr
ΑΛΑΤΙ
0,11 gr
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ανά 100ml
% Δ.Τ.Α.** ανά 100 ml
ΒΙΤΑΜΙΝΗ D2
0,75 μg
15%
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
1,80 mg
15%
ΒΙΤΑΜΙΝΗ B2
0,21 mg
15%
ΒΙΤΑΜΙΝΗ B12
0,38 μg
15%
ΑΣΒΕΣΤΙΟ
120 mg
15%
**Δ.Τ.Α. Διατροφική τιμή αναφοράς

Παρακαλώ επιλέξτε από τα παρακάτω supermarkets:

Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστοτόπους τρίτων.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου που θα επισκεφτείτε καθώς το www.olympos.gr δεν ευθύνεται για τους ιστοτόπους τρίτων.