Γιαούρτι Στραγγιστό 2% Χωρίς Λακτόζη
Το στραγγιστό γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ "Freelact" παράγεται από 100% ελληνικό φρέσκο ημιαποβουτυρωμένο γάλα αγελάδας, με τη διαδικασία της φυσικής στράγγισης. Συνδυάζει την εξαιρετική γεύση με όλα τα πολύτιμα συστατικά του, χωρίς τις ενοχλήσεις που προκαλεί η δυσανεξία στη λακτόζη. Έτσι, τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα καλά του στραγγιστού γιαουρτιού. Το μόνο που του λείπει είναι η λακτόζη.
Γιαούρτι στραγγιστό 2% Χωρίς Λακτόζη “Freelact”
Συστατικά:
Φρέσκο ημιαποβουτυρωμένο γάλα αγελάδος, καλλιέργεια γιαούρτης.
Διατροφική δήλωση ανά 100 gr
Διατροφική δήλωση ανά 100 gr
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
304 kj / 72 kcal
ΛΙΠΑΡΑ
2,0 gr
Κ. ΛΙΠΑΡΑ
1,2 gr
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
4,0 gr
ΣΑΚΧΑΡΑ
4,0 gr
ΛΑΚΤΟΖΗ
<0,1g
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ
9,5 gr
ΑΛΑΤΙ
0,18 gr
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ
Ανά 100 gr
% Δ.Τ.Α.** ανά 100 gr
ΑΣΒΕΣΤΙΟ
120 mg
15%
**Δ.Τ.Α. Διατροφική τιμή αναφοράς
