Όλοι οι παραγωγοί μας έχουν ένα κοινό:

Αγαπάνε αυτό που κάνουν!

ΠΑΡΑΓΩΓΟI

Αγελαδινού Γάλακτος

Όνομα
Νημάς Σωτήρης - Βάλλας Δημήτρης
Περιοχή:
Πλάτανος
producer image

ΣΧΕΤΙΚΑ

Στο ορεινό χωριό του Πλατάνου, η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική, νιώθοντας το πόσο «ελαφρύς» είναι ο δροσερός αέρας. Ο κος Σωτήρης, καθισμένος σε ένα πέτρινο παγκάκι το οποίο έχει «αγκαλιάσει η φύση, μας διηγείται πώς ξεκίνησε να ασχολείται με την κτηνοτροφία το 2008. Αργότερα, το 2014, τον ακολούθησε και ο γαμπρός του, Δημήτρης. Η αγάπη τους για την ελληνική φύση τους οδήγησε το 2018 να στραφούν στη βιολογική κτηνοτροφία παρά τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει κανείς στη μετάβαση αυτή.

Ο κος Σωτήρης γίνεται καθημερινός μάρτυρας του θετικού αντίκτυπου της βιολογικής κτηνοτροφίας στα ζώα. Μας τονίζει πόσο χαρούμενα είναι επειδή βόσκουν ελεύθερα βιολογικό τριφύλλι, κριθάρι και βρώμη από τα χωράφια του. «Φυσικά, η ζωή που έχουν επηρεάζει άμεσα το γάλα τους, προσφέροντας, εν συνεχεία, κορυφαία ποιότητα βιολογικών προϊόντων», λέει, πριν μας περιγράψει μία ημέρα από τη ζωή του, μία ζωή δίπλα στη φύση.

Περήφανος που η ΟΛΥΜΠΟΣ επέλεξε το βιολογικό τους γάλα, ο κος Σωτήρης, κτηνοτρόφος δεύτερης γενιάς, λέει πώς δεν ντρέπεται να πει ότι καυχιέται για αυτό και εξηγεί πώς κάθε γονιός πρέπει να προτιμάει τα βιολογικά προϊόντα, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο πάνω από αυτά σε ποιότητα και αγνότητα!

general farmer image
general farmer image