Το ότι η ΟΛΥΜΠΟΣ κάνει μερικά από τα καλύτερα τυριά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως, είναι γνωστό! Τουλάχιστον σε εσάς που τα βάζετε καθημερινά στο τραπέζι σας και που τα εμπιστεύεστε για τη διατροφή των αγαπημένων σας. Τα τρία ακόμα βραβεία που πήραμε στον διαγωνισμό Nantwich International Cheese Awards ήρθαν απλά για να το επιβεβαιώσουν! Τα τυριά που βραβεύθηκαν είναι τα εξής:

• Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ Ready to Grill or Bake με μεσογειακά βότανα (Χρυσό)

• Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ με μειωμένο αλάτι (Χρυσό)

• Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ χωρίς λακτόζη (Χάλκινο)

Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι από τους πλέον φημισμένους, έχει 120 χρόνια ιστορίας και φέτος γιόρτασε την επέτειο αυτή με ρεκόρ των 5.865 συμμετοχών από περισσότερες από 50 χώρες.

Εμείς, στην ΟΛΥΜΠΟΣ, είμαστε περήφανοι για τα βραβεία αυτά, όχι μόνο γιατί αποδεικνύουν ότι σας προσφέρουμε το καλύτερο, αλλά και γιατί αποτελούν τους καλύτερους πρέσβεις της ελληνικής τυροκομίας στο εξωτερικό, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των εξαγωγών και της οικονομίας μας.

Πιστοί στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε αυθεντικά ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης και τη δέσμευση που απορρέει από τέτοια σημαντικά βραβεία, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αφοσίωση και πάθος για όλο και περισσότερους ανθρώπους στον κόσμο για να γνωρίσουν και να απολαύσουν την«αυθεντική ελληνική γεύση ΟΛΥΜΠΟΣ».