– Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε μαζί με το αλάτι, το πιπέρι και λίγο δυόσμο (αν θέλουμε, βάζουμε φρέσκο θυμάρι). Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
– Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι, τα αυγά και το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
– Λαδώνουμε την ταρτιέρα με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε το φύλλο τάρτας.
– Προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά, τη φέτα, την γραβιέρα και το μείγμα με το γιαούρτι.
– Ψήνουμε στους 200℃, σε προθερμασμένο φούρνο, για 20-25 λεπτά.
– Λίγο πριν το βγάλουμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με το τριμμένο γκούντα και περιμένουμε μέχρι να λιώσει.
– Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.
Κυριακή Κ.