Κέικ με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ “Τα δικά μας ΝΑΙ!”

Ingredients

– Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε μαζί με το αλάτι, το πιπέρι και λίγο δυόσμο (αν θέλουμε, βάζουμε φρέσκο θυμάρι). Τα αφήνουμε να κρυώσουν.

– Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι, τα αυγά και το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

– Λαδώνουμε την ταρτιέρα με λίγο ελαιόλαδο και τοποθετούμε το φύλλο τάρτας.

– Προσθέτουμε τα σοταρισμένα λαχανικά, τη φέτα, την γραβιέρα και το μείγμα με το γιαούρτι.

– Ψήνουμε στους 200℃, σε προθερμασμένο φούρνο, για 20-25 λεπτά.

– Λίγο πριν το βγάλουμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με το τριμμένο γκούντα και περιμένουμε μέχρι να λιώσει.

– Το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.

Κυριακή Κ.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.