Φαρφάλες με λευκή σάλτσα κοτόπουλου και στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ “Τα δικά μας ΝΑΙ!”

Ingredients

– Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος.

– Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και μόλις πάρει βράση η σάλτσα μας κλείνουμε το μάτι.

– Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φαρφάλες.

– Σουρώνουμε και βάζουμε τα ζυμαρικά πάλι στην κατσαρόλα.

– Προσθέτουμε το ζεστό μείγμα της σάλτσας με το κοτόπουλο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά.

– Σερβίρουμε.

Οδυσσεας Ν.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.