– Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι μαζί με το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος.
– Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά και μόλις πάρει βράση η σάλτσα μας κλείνουμε το μάτι.
– Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φαρφάλες.
– Σουρώνουμε και βάζουμε τα ζυμαρικά πάλι στην κατσαρόλα.
– Προσθέτουμε το ζεστό μείγμα της σάλτσας με το κοτόπουλο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά.
– Σερβίρουμε.
Οδυσσεας Ν.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.