– Φτιάχνουμε ένα μείγμα με το γιαούρτι και τα μπαχαρικά: κουρκουμά, κύμινο, πιπέρι καγιέν, κόλιανδρο και καπνιστή πάπρικα.
– Μαρινάρουμε το κοτόπουλο στο μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
– Ψήνουμε το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει.
– Στη συνέχεια σιγομαγειρεύουμε το κοτόπουλο, μέχρι να μαλακώσει, σε κόκκινη σάλτσα (δική μας ή έτοιμη), αρωματισμένη με κουρκουμά, κανέλα και 1-2 φύλλα δάφνης.
– Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι basmati
Διονύσης Σ.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.