Πικάντικο κοτόπουλο tikka masala με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ “Τα δικά μας ΝΑΙ!”

Ingredients

– Φτιάχνουμε ένα μείγμα με το γιαούρτι και τα μπαχαρικά: κουρκουμά, κύμινο, πιπέρι καγιέν, κόλιανδρο και καπνιστή πάπρικα.

– Μαρινάρουμε το κοτόπουλο στο μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.

– Ψήνουμε το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει.

– Στη συνέχεια σιγομαγειρεύουμε το κοτόπουλο, μέχρι να μαλακώσει, σε κόκκινη σάλτσα (δική μας ή έτοιμη), αρωματισμένη με κουρκουμά, κανέλα και 1-2 φύλλα δάφνης.

– Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι basmati

Διονύσης Σ.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με “Τα Δικά μας ΝΑΙ!” εδώ.