YΛΙΚΑ

Για τη βουτυρόκρεμα

125 γρ. βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ, σε μικρά κομμάτια, σε θερμοκρασία δωματίου

250 γρ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη

30 γρ. γάλα πλήρες ΟΛΥΜΠΟΣ

2 γρ. εκχύλισμα βανίλιας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη βουτυρόκρεμα

Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε το βούτυρο και το χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει και να ασπρίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη σταδιακά μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Τέλος, βάζουμε το γάλα, τη βανίλια και χτυπάμε για περίπου 2 λεπτά ακόμη, ώστε το μείγμα να γίνει ομοιογενές.

TIP: Μπορούμε να προσθέσουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής για να δημιουργήσουμε όμορφα, εντυπωσιακά και πολύχρωμα ντεκόρ.