ΥΛΙΚΑ
100 γρ. βρώμη
30 γρ. χουρμάδες, κομμένοι σε μικρό καρέ
90 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
30 γρ. σύκα, αποξηραμένα, κομμένα σε μικρό καρέ
60 γρ. μπανάνες, κομμένες σε μικρό καρέ
120 γρ. ράσμπερι, κατεψυγμένα
600 γρ. ρόφημα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ
90 γρ. μέλι
αλάτι

Για το τελείωμα του πιάτου
αμύγδαλα καβουρδισμένα, κομμένα στη μέση
δάκρια σοκολάτας
μέλι
ράσμπερι, κατεψυγμένα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε όλα τα υλικά και φέρνουμε σε βρασμό.
Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα μας να πήξει, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και τελειώνουμε με τα αμύγδαλα, τα δάκρια σοκολάτας, το μέλι και τα ράσμπερι.