Κεφίρ με το κουτάλι

Μία καινοτομία από την ΟΛΥΜΠΟΣ που σας προσφέρει την αυθεντική γεύση Κεφίρ και «με το κουτάλι σας».

Τώρα όλα τα διατροφικά οφέλη των θρεπτικών συστατικών  του κεφίρ σε ένα μοναδικό προϊόν, φτιαγμένο με την αυθεντική συνταγή, μόνο από 100% ελληνικό γάλα και καλλιέργεια κεφίρ. Χωρίς προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος και συντηρητικών.

Το Κεφίρ γνωστό εδώ και αιώνες, καταναλώνεται σε κάθε γωνιά της γης αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο για τον ανθρώπινο οργανισμό αφού:
  1. Αποτελεί πολύ καλή πηγή ασβεστίου το οποίο:
    • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των πεπτικών ενζύμων.
    • Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
    • Απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και δοντιών.
  2. Αποτελεί πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση της μυϊκής μάζας και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
  3. Έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά οξέα. Η μείωση της κατανάλωσης κορεσμένων λιπαρών συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
  4. Έχει μειωμένη περιεκτικότητα σε νάτριο. Η μείωση της κατανάλωσης νατρίου συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης.

 

Στην ΟΛΥΜΠΟΣ φροντίζουμε το Κεφίρ που παράγουμε να προέρχεται αποκλειστικά μόνο από φρέσκο ελληνικό γάλα και μαγιά κεφίρ, έχει πλούσια κρεμώδη υφή, χαμηλά λιπαρά και προσφέρει 100% απόλαυση. Τώρα με το νέο Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, απόλαυση και ευεξία πάνε μαζί. Απολαύστε το στην κλασική γεύση, καθώς επίσης και σε 3 υπέροχους συνδυασμούς με φρούτα και βρώμη.

Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε την αυθεντική γεύση Κεφίρ και «με το κουτάλι σας», αφού η ΟΛΥΜΠΟΣ φρόντισε για αυτό.