Ρόφημα Αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ μόνο από Ελληνικούς Ξηρούς Καρπούς!

Ποιος φροντίζει πάντα να σας προσφέρει νέα, αγνά, υγιεινά προϊόντα της ελληνικής γης; Φυσικά… η ΟΛΥΜΠΟΣ, που τώρα σας προσφέρει την νέα σειρά ροφημάτων Αμυγδάλου!

Πιστοί στην αξία των προϊόντων του τόπου μας, σταθεροί στην προτίμησή μας στους Έλληνες παραγωγούς και στην ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής, δημιουργήσαμε για σας τα ροφήματα Αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ από τα καλύτερα ελληνικά Αμύγδαλα.

Συλλέγουμε τα καλύτερα Αμύγδαλα απο την περιοχή της Λάρισας και σας προσφέρουμε ένα ρόφημα με χαμηλά λιπαρά και θερμίδες αλλά με την υψηλή θρεπτική αξία των ελληνικών καρπών.

Τα αμύγδαλα είναι καρποί πλούσιοι σε πρωτεΐνες, σε φυτικές ίνες, σε ανόργανα άλατα και βιταμίνες, όπως είναι η βιταμίνη Α και η βιταμίνη Ε.

Τα νέα Ροφήματα Αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπη, είναι πλούσια σε πρωτείνες, φυτικές ίνες, ασβέστιο & βιταμίνες (Β & Ε). Ιδιαίτερα η βιταμίνη Ε είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη με αντιοξειδωτική δράση.

Έχουν μοναδική γεύση και κυκλοφορούν σε δύο υπέροχες γεύσεις Φυσική και Χωρίς Ζάχαρη.

Τα ροφήματα αμυγδάλου ΟΛΥΜΠΟΣ είναι κατάλληλα για χορτοφάγους και για όσους δεν καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα.

Απολαύστε τη γεύση των ελαφρώς ψημένων αμυγδάλων και προσθέσετε στη διατροφή σας μια σειρά από υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας ροφήματα, πάντα με την εγγύηση της ΟΛΥΜΠΟΣ!